Van kleins af aan was ik met mijn opa in de schuur te vinden. We haalden kapotte fietsen of motoren uit elkaar, vervingen en repareerden onderdelen en zetten ze vervolgens weer in elkaar. Of mijn oma riep naar hem: “Geert, kun je niet eens een xxx maken?” en dan gingen we daarmee aan de slag, op basis van de onderdelen die we konden vinden. Daar is mijn liefde voor sleutelen, puzzelen en het oplossen van problemen ontstaan.

Na mijn middelbare school ging ik Informatica studeren aan de TU in Enschede. In mijn eerste jaar overleed mijn opa en ik kon me daarna niet meer zetten tot deze theoretische studie. Ik switchte naar de HTS in Emmen en de veel praktischer studie Technische Informatie. Die opleiding sloot veel beter aan bij het kind dat nog steeds van binnen zat en dat met zijn opa oplossingen in elkaar geknutseld had.

Inmiddels zijn we vele jaren verder. En hoewel ik nog steeds graag met mijn handen werk – tot grote vreugde van mijn moeder en mijn schoonouders – zijn het nu vooral mijn vingers op de toetsen die oplossingen dichterbij brengen. Ik zie zo veel mogelijkheden voor verbetering. Om bijvoorbeeld te zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen en dat ze veel minder vaak hun arts hoeven te bezoeken. Met de vergrijzing en de stijgende zorgkosten valt hier zo ontzettend veel winst te behalen. Maar ook in het verhogen van veiligheid, sfeer of comfort in de thuissituatie. Mijn vingers jeuken als ik denk aan wat ik hierin kan betekenen met de juiste samenwerkingspartners.

 

Wie ben ik?

Ik ben een enthousiaste IT-er die de mogelijkheden van het internet dichterbij de mensen willen brengen.

Contact

06-49393464

KvK: 67901077

www.bu-solutions.nl

@Ger_DeBu