Voor wie?

Op zoek naar een flexibele, pragmatische en betrouwbare partner voor het ontwerpen en realiseren van jouw website? Bij mij ben je dan aan het goede adres. Gericht op met name startende ondernemers (MKB, ZZP-ers).

Website ontwikkeling

Websites worden gerealiseerd met behulp van WordPress of Joomla. Hiermee kunnen websites gerealiseerd worden die geoptimaliseerd zijn voor alle mogelijke schermen, zowel desktop als tablets en smartphones. Ook zijn diverse compnenten relatief eenvoudig worden toegevoegd. Denk dan aan bijvoorbeeld contactformulieren, social media koppelingen en blogs. Verder kan ook een webshop toegevoegd worden.

Ook kan ik de hosting, back-up, beheer en alles wat daarbij komt kijken, voor u uit handen. Hiervoor maak ik gebruik van diensten van betrouwbare en betaalbare hosting providers.

Tarieven

Voor een eenvoudige website liggen de tarieven tussen de €500,- en €1.000,- (excl. BTW). Door gebruik te maken van flexibele, moderne templates kunnen de kosten laag gehouden worden.

Wanneer er meer functionaliteiten bij komen (bijvoorbeeld een webshop), dan liggen de kosten uiteraard hoger. Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte.

Wie ben ik?

Ik ben een enthousiaste IT-er die de mogelijkheden van het internet dichterbij de mensen willen brengen.

Contact

06-49393464

KvK: 67901077

www.bu-solutions.nl

@Ger_DeBu